Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

LiveGreen foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.

Servicii

LivePicture GO

Alegeți oxigenul
Cu LivePicture GO puteți adăuga o pată de culoare verde într-un mod jucăuș spațiului dumneavoastră de locuit, studiat sau lucrat. Nu trebuie nici măcar să aveți talent la grădinărit pentru a avea grijă de plante; detectorul de apă indică atunci când rezervorul trebuie umplut. Capacitatea rezervorului de apă este suficientă pentru a asigura apă plantelor pentru ±4 săptămâni. Acțiunea capilară din caseta cu plante asigură plantelor exact cantitatea potrivită de apă.

Pur și simplu verde

Umpleți sertarele casetei cu plante la alegere, potrivite cu decorul sau cu preferințele și gusturile dumneavoastră. Cu LivePicture GO creativitatea dumneavoastră nu trebuie să aibă limite – e perfect pentru interior și exterior, într-o singură ramă sau într-un configurație complexă. Creați-vă propriul colaj pe perete cu mai multe LivePicture Go. Tabloul cu plante se atașează ușor și vine la pachet cu două șuruburi și instrucțiuni de montaj

Ierburi la dispoziția dumneavoastră

Ați vrea să aveți ierburi proaspete instant în bucătăria dumneavoastră? LivePicture GO este grădina de ierburi ideală, perfectă pentru plantarea diferitelor tipuri de ierburi precum mentă, cimbru, pătrunjel sau arpagic. Astfel veți avea mereu la dispoziție ierburi proaspete pentru a condimenta orice fel de mâncare.


Află mai multe

LiveDivider

Un separator de spațiu natural
LiveDivider este un panou cu verdeață natural ideal pentru împărțirea unei camere. LiveDivider adaugă o barieră naturală unui spațiu de locuit sau de lucrat fără a afecta aspectul deschis al camerei. Acest accesoriu verde atrăgător aduce o pată de culoare, creând o atmosferă sănătoasă cu mai multă intimitate. Plantele din cadrul LiveDivider absorb sunetul ambiant, demonstrându-se eficient în îmbunătățirea acusticii camerei.


Află mai multe

LivePanel Pack

Un sistem complet într-un singur pachet
LivePanel Pack este un perete verde gata de instalat și vine în trei dimensiuni standard. Cu acest sistem modular, un perete verde poate fi instalat rapid și ușor, fiind ideal pentru camere cu unul sau mai mulți pereți de dimensiune redusă. Sistemul constă în casete interschimbabile cu sloturi, așezate de-a lungul unui jgheab care deservește și alimentarea cu apă. Acesta poate fi umplut cu apă cu ușurință.LivePanel Pack este potrivit pentru instalarea pe pereți noi sau deja existenți, atât în interior cât și în exterior. Varietatea dimensiunilor și a selecției creative de plante fac ca LivePanel Pack să fie un sistem flexibil, care ocupă puțin spațiu, având o gamă nelimitată de aplicații. Peretele viu este ideal pentru birouri, case, școli, showroom-uri, magazine, vitrine, hoteluri și restaurante.


Află mai multe

LivePicture

Artă vie
Cu LivePicture inovația, designul și verdeața se îmbină într-un mod cu totul special. LivePicture este un sistem cu casete interschimbabile pentru plante. Include un sistem de irigație cu rezervor care asigură alimentarea plantelor cu apă timp de patru până la șase săptămâni. Mulțumită construcției inovative, nu este necesară electricitate. LivePicture se atașează ușor și rapid oricărui perete, numai cu câteva șuruburi.LivePicture este o soluție elegantă, care ocupă puțin spațiu, pentru a adăuga plante oricărui spațiu. Problema camerelor în care este dificil să așezi plante din cauza spațiului limitat poate fi rezolvată cu acest tablou viu. LivePicture are nevoie de întreținere minimă. Tabloul este potrivit atât pentru interior cât și pentru exterior, fiind des folosit în birouri, școli, hoteluri, bucătării (convenabil pentru ierburi și condimente), săli de așteptare, recepții și showroom-uri.


Află mai multe

Green Screen

Un gard viu gata făcut
Căutați un panou natural care să vă ofere intimitate în grădină sau să vă ajute într-un proiect comercial? Alegeți panoul patentat Mobilane Green Screen. Gardul viu gata făcut Mobilane Green Screen constă într-o grilă din oțel complet împletită și acoperită cu plante cățărătoare. Gardul viu este crescut într-un recipient biodegradabil făcut din fibră de cocos. După prepararea solului pentru plantare, plasați gardul viu direct în pământ. Stâlpii și suporții speciali asigură fixarea sigură a gardului. Pentru stâlpi, alegeți un suport universal; pentru montarea pe perete, alegeți un suport pentru perete.


Află mai multe

LivePanel Indoor

Un perete viu și sustenabil de interior
LivePanel Indoor este un sistem patentat unic și inovativ de perete viu într-o lume a elementelor decorative naturale pe verticală. Acești pereți verzi, compuși din plante reale, cresc în popularitate, contribuind la purificarea aerului și la crearea unui climat interior sănătos.

Un sistem verde și modular pentru perete
Sistemul LivePanel Indoor transformă instant pereții goi în suprafețe vibrante și calde. LivePanel este un sistem modular, cu casete interschimbabile pentru plante. Casetele au sloturi pentru plante și fiecare rând de casete este așezat de-a lungul unui jgheab care servește și ca rezervor de apă. Plantele absorb apa din rezervor prin acțiune capilară. Sistemul poate fi instalat pe pereți noi sau existenți.


Află mai multe
999 Cadouri
Digital Twin
Prime Transaction