Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

LiveGreen foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.

BirouBirou

Companiile caută un mediu de lucru mai sănătos, cu plante și prezența naturii în birourile noastre. Acest lucru înseamnă mai des adăugarea mai multor plante, utilizarea unor materiale mai durabile sau luarea în considerare a unor opțiuni ecologice în zonele comune și de lucru.

Având mai multă verdeață și elemente naturale la locul de muncă, nu numai că arată atractiv, ci contribuie la un mediu sănătos și are un efect pozitiv asupra bunăstării generale a angajaților.

   

COVID – 19 – Mențineți distanțe sigure în birou cu verdeață

Un mediu de lucru sigur nu a fost niciodată mai important decât este acum. Cum asigurați spațiu și distanță sigure în birou? LiveDivider este utilizat din ce în ce mai mult ca o partiție între birouri și spații pentru a crea distanțare socială într-un mod durabil și sănătos.

Cu distanțarea socială, este important ca angajații să poată lucra și să se deplaseze la cel puțin 2 metri distanță.

O modalitate rapidă de a vă asigura că această distanță de doi metri este de a plasa LiveDivider între stațiile de lucru. LiveDivider este un separator de cameră natural, sănătos. Separatorul de cameră este folosit pentru a împărți un spațiu deschis fără a pierde senzația deschisă a spațiului. Cu cadrul său metalic și baza fixă ​​robustă, LiveDivider adaugă un strop de verdeață naturală frumoasă. Cadrul este umplut cu șase casete de plante interschimbabile pe fiecare parte.


LiveDivider poate fi, de asemenea, utilizat ca marcator de traseu sau pentru a ajuta ecranul în sălile de ședințe, cantinele, auditoriile sau alte zone de întâlnire publice din clădire pentru a crea distanțe sigure între angajați. Citiți mai multe despre LiveDivider .

 
Un birou sănătos

Calitatea aerului în clădiri este adesea slabă, deoarece mulți oameni coexistă într-un spațiu relativ mic. Calitatea slabă a aerului este adăugată de compușii organici volatili (COV) de la imprimante, copiatoare sau covoare din birouri. În plus, sistemele climatice și de ventilație nu sunt adesea curățate în mod regulat sau corect.

Calitatea aerului interior este importantă pentru birouri sănătoase. Plantele pot fi utilizate în clădiri pentru a ajuta la curățarea aerului. Proprietățile lor de purificare a aerului conduc la un aer mai curat și la un mediu de lucru sănătos și reduc prevalența problemelor de sănătate, cum ar fi cefaleea, oboseala, durerea sau gâtul uscat, iritarea ochilor, tusea și pielea uscată.

 
Mai verde, mai puțin stres

Sentimentele de stres și presiuni sunt mai mari ca oricând la locul de muncă. Stresul și incapacitatea de concentrare la locul de muncă sunt adesea motivate. Plasarea pereților plantați sau lucrări de artă vii în spațiul de lucru este o modalitate durabilă de a realiza acest lucru. S-a dovedit că plantele reduc stresul și cresc productivitatea.

 
Productivitate mai mare

Spațiile cu verdeață au un efect pozitiv asupra atragerii angajaților. Acolo unde plantele sunt prezente într-un spațiu de birouri, productivitatea este cu 15% mai mare decât la cele fără plante. Plantele contribuie la creșterea cifrei de afaceri și la reducerea absenteismului. Angajații își iau, în medie, 1,6 zile mai puțin libere pe caz de boală atunci când au sisteme verzi în birou decât cei fără.      
Verdeață care economisește spațiu în birou

 

Utilizarea plantelor mari în birouri este adesea împiedicată de lipsa spațiului de birouri și de necesitatea de a maximiza rentabilitatea acestuia. O soluție inteligentă la această problemă este verdeața verticală. Sistemele ecologice inovatoare și durabile ocupă puțin spațiu, contribuie la clădiri durabile și sănătoase și obțin certificări precum BREAAM (Metoda de evaluare a mediului înființată în cercetarea clădirilor), LEED (Leadership in Energy and Environmental Design), WELL (caracteristicile de monitorizare ale mediului construit care au impact asupra sănătății și bunăstării umane) și ODD-urilor (Goal Sustainable Developments Goal) ale unei companii.

Proiectare Biofilă

Designul biofil este o abordare a arhitecturii care leagă utilizatorul unei clădiri mai strâns de natură. Deoarece petrecem în medie 90% din timpul nostru în interior, este imperativ să aducem elemente naturale și să creăm medii care se referă la natură atât în ​​moduri clare, cât și subtile. Cel mai evident și vizual principiu al designului biofilic este aplicarea de verdeață într-un spațiu interior.

 

999 Cadouri
Digital Twin
Prime Transaction