Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

LiveGreen foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.

Casa ta

10 beneficii ale plantelor de apartament

Nu este o surpriză faptul că plantele sunt bune pentru noi. Iată 10 motive pentru a avea mai multe plante acasă chiar aici!
Plantele reduc stresul

Cercetările au arătat că a avea plante în casa ta reduce stresul. A putea vedea verdeața plantelor din jurul tău are un efect calmant, scăderea tensiunii arteriale și, prin urmare, te face să te simți mai relaxat și, în cele din urmă, mai fericit.
Plantele din casă te pot apăra de răceli

Pur și simplu să aveți plante în jurul spațiului dumneavoastră de locuit vă poate ajuta să reduceți șansele de a răci și de a avea nasul înfundat cu până la 30%. Plantele fac acest lucru deoarece frunzele lor cresc umiditatea și îndepărtează particulele de praf din aer.
 

  


 Plantele au capacități de curățare a aerului din casă

Plantele nu numai că colectează particule de praf, ci și descompun substanțele nocive din atmosferă. Printre altele, reduc dioxidul de carbon și îl transformă în oxigen. Umiditatea sănătoasă îmbunătățește, de asemenea, calitatea aerului din casa ta. Un studiu realizat de NASA arată că tipurile de plante, cum ar fi Epipremnum și Spathiphyllum, sunt în special plante deosebite pentru purificarea aerului.
Plantele ajută la prevenirea alergiilor

Ai copii mici? Atunci prezența plantelor de apartament este un aspect suplimentar atunci când vine vorba de sănătate și bunăstare. Copiii care cresc cu plante în casa familiei de la o vârstă fragedă au un risc mai mic de alergii.
Plantele combat fumul de țigară

Plantele filtrează toxinele din fumul de țigară. Ai fumător acasă? Spathiphyllum, cunoscut mai popular sub numele de crin de pace, este o alegere bună.


 Plantele îmbunătățesc acustica în casă

Frunzele plantelor pot absorbi zgomotul de fundal, îmbunătățind acustica din casa ta. Vă mutați într-o casă nouă sau aveți un birou la domiciliu? Cu siguranță merită luată în considerare adăugarea unei selecții de plante pentru a crea un spațiu de lucru și de muncă mai liniștit.
Plantele asigură un somn bun

Ai dificultăți de a adormi sau te trezești des noaptea? Plantele de casă care purifică aerul creează un climat mai bun în dormitor și generează mai mult oxigen. Pe lângă frumusețea și puterile lor liniștitoare, plantele te ajută să dormi mai bine. Luați în considerare plantele din apropierea sau pe peretele de deasupra patului (un LivePicture Go ar fi perfect pentru un somn mai bun).


 Plantele vă pot ajuta să vă îmbunătățiți starea de spirit

Cercetările arată că plantele ajută la combaterea depresiei. Plantele asigură o stare de spirit mai bună, oferind energie pozitivă și un sentiment sporit de fericire.
Plantele reduc riscul durerilor de cap

Proprietatea de purificare a aerului a plantelor poate contracara și durerile de cap. Cercetătorii au descoperit că plantele pot ajuta la eliminarea benzenului, tricloretilenei și formaldehidei din aer. Formaldehida, o cauză frecventă a durerilor de cap, este un gaz care este utilizat în producția de piele și unele covoare și poate fi prezent în orice mediu interior.
Plantele te ajută să te concentrezi

Aer mai curat, o stare sufletească mai bună și un mediu mai sănătos. Simpla prezență a plantelor în apropierea spațiului dvs. de lucru vă poate spori atenția, în special atunci când studiați sau lucrați de acasă. Pur și simplu să aveți un fundal natural, verde în mediul dvs. de lucru, s-a dovedit că are un efect benefic.

999 Cadouri
Digital Twin
Prime Transaction