Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

LiveGreen foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.

Exterior

LivePanel Outdoor

Sistemul patentat LivePanel pentru exterior creează o fațadă verde unică și inovativă, ideală pentru instalarea de plante într-o zonă urbană. Cunoscut și ca “perete viu”, panoul LivePanel folosește plante reale, contribuind nu numai la estetica deosebită a unui perete exterior, dar și la biodiversitate, aer curat, reglarea temperaturii și protecția clădirilor împotriva intemperiilor.


  
Un sistem unic

Prin adăugarea unui sistem de exterior LivePanel puteți transforma un spațiu exterior gol și gri într-un perete viu și înfloritor. LivePanel Outdoor este un sistem verde și modular pentru fațade, cu casete cu plante înlocuibile. Casetele au sloturi in care sunt puse plantele. Fiecare rând de casete cu plante este așezat de-a lungul unui jgheab care servește și ca rezervor de apă. Plantele absorb apă din rezervor prin acțiune capilară. Sistemul poate fi instalat atât pe pereți noi, cât și pe pereți deja existenți.
Verde pe verticală

LivePanel Outdoor poate fi folosit în diverse aranjamente verzi pe verticală. În acest mod, clientul concepe peretele verde complet pe gustul său, având libertate completă în proiectare și în alegerea plantelor. LivePanel Outdoor este ușor de instalat pe diverse tipuri de pereți. LivePanel Outdoor nu doar că oferă o fațadă verde, ci și face imediat o clădire să întoarcă privirile. În plus, fațada verde stimulează biodiversitatea în zona apropiată.


Beneficii

    Contribuie la un mediu sănătos, prin producția de oxigen și filtrarea particulelor dăunătoare de praf
    Valoare estetică
    Răcește și reglează ambianța
    Contribuie la biodiversitate
    Crește valoarea proprietății
    Izolează fonic

 
Pentru a discuta potențialul pereților vii în proiectele dumneavoastră viitoare, luați legătura cu noi pentru sfaturi și asistență.

999 Cadouri
Digital Twin
Prime Transaction